Гривни

Гривните от естествени камъни се превърнаха в най-необикновения и най-желан аксесоар, носещ красотата и магията на природата. Енергийни бижута, с които можем да направим корекция във всяка сфера от нашия живот и да постигнем баланс. Комбинираме ги с облеклото си, с останалите аксесоари, с настроението си. Сливаме се с тях, влюбваме се в тях, усещаме ги като наша „втора кожа”.

Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила и красота с ръчно изработените гривни от Flori-bijou!

Идеалният подарък! Всяка гривна се доставя в красива подаръчна опаковка. Безплатна доставка + подарък при покупка на стойност над 99 лв.!

"Щипка цвят в твоя свят!" heart

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Ръчно изработена гривна Balance от естествени камъни фасетиран ахат (12 мм) и метални елементи. Неустоимо изкушение за дами със стил! Може да се комбинира с обеци от същата серия. Енергийно бижу за здраве, спокойствие, благополучие и защита! ..
22.90 лв.
Ръчно изработена гривна Нappiness от естествени камъни тюркоаз (12 мм) и кристали, която ще усмихне деня ти! Твоето енергийно бижу за здраве, защита, щастие, просперитет, богатство, и успех! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслад..
20.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Peace от естествени камъни хаулит (12 мм) и метални елементи за дами със стил! Може да се комбинира с обеци от същата серия. Твоето енергийно бижу за спокойствие, концентрация, познание и мъдрост! Потопи се в магията на полуск..
20.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Kitty от естествени камъни котешко око (10 мм) и кристали. Твоето енергийно бижу за защита, добри взаимоотношения, лесна адаптация и ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на природната им сила и красота..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Forest Fairy от естествени камъни пренит (10 мм ) и метални елементи. Енергийно бижу за пречистване, интуитивност, увереност, душевен мир и хармония!  Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на прир..
22.90 лв.
Ръчно изработена гривна Harmony от естествени камъни: черешов кварц, пренит, котешко око, жадеит (10 мм ) и кристали. Твоето енергийно бижу за пречистване, защита, интуитивност, увереност, душевен мир и хармония, добри взаимоотношения, лесна адаптаци..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Cherry Pie от естествени камъни черешов кварц, пренит, далматинов яспис, котешко око (10 мм ) и кристали. Енергийно бижу за пречистване, защита, добри взаимоотношения, спокойствие, интуиция, неотслабваща сила, младост и ! ..
19.90 лв.
На база 1 отзива.
Комплект от 3 броя ръчно изработени гривни Cherry, Kitty, Cherry Pie от естествени камъни черешов кварц, пренит, далматинов яспис, котешко око (10 мм ) и кристали за нежно и елегантно излъчане! Потопете се в магията на естествените камъни и се на..
57.90 лв. 59.70 лв.
Ръчно изработена гривна Cherry от естествени камъни черешов кварц (10 мм) и кристали. Твоето енергийно бижу за пречистване, защита, неотслабваща сила и младост... и ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на природната им сила и..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Boho от естествени камъни: хаулит, тюркоаз, яспис (12 мм) и кристали. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, мир и хармония в семейството, щастие и ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на тяхната сила и ..
20.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Memory от естествени камъни хаулит (12 мм) и кристално топче шамбала. Енергийно бижу за спокойствие, концентрация, познание и мъдрост! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сила и кра..
21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Boho от естествени камъни - тюркоаз, хаулит, яспис (12 мм), и кристали. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, мир и хармония в семейството, щастие и ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на тяхната сила ..
20.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни далматинов яспис, вулканичен камък, хаулит (12 мм), кристали и метални елементи в златист цвят. Енергийно бижу за защита, спокойствие, баланс, енергия и сила! Потопи се в магията на естествените камъни..
21.90 лв.
Ръчно изработена гривна New Age от естествени камъни тюркоаз, хаулит (12 мм) и кристали. Твоето енергийно бижу за здраве, пречистване, концентрация, хармония в семейството, щастие, любов и просперитет! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и..
20.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Energy от естествени камъни далматинов яспис, вулканичен камък (12 мм) и кристали. Енергийно бижу за защита, концентрация, спокойствие, баланс и сила! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на природната и..
21.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×