Гривни

Гривните от естествени камъни се превърнаха в най-необикновения и най-желан аксесоар, носещ красотата и магията на природата. Енергийни бижута, с които можем да направим корекция във всяка сфера от нашия живот и да постигнем баланс. Комбинираме ги с облеклото си, с останалите аксесоари, с настроението си. Сливаме се с тях, влюбваме се в тях, усещаме ги като наша „втора кожа”.

Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила и красота с ръчно изработените гривни от Flori-bijou!

Идеалният подарък! Всяка гривна се доставя в красива подаръчна опаковка. Безплатна доставка + подарък при покупка на стойност над 50 лв.!

"Щипка цвят в твоя свят!" heart

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Ръчно изработена гривна Luna от естествени камъни авантюрин, лунен камък (10 mm) и кристали за неустоимо излъчване! Eнергийно бижу за спокойствие, щастие, късмет и  вечна Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природн..
19.90 лв.
На база 1 отзива.
Двойка ръчно изработени гривни LUNA и VENERA от естествени камъни розов кварц, лунен камък и авантюрин (10 mm), излъчващи любов! Твоето енергийно бижу за спокойствие, щастие, късмет и  вечна ! Потопи се в магията на естествените камъни и се ..
35.90 лв. 39.80 лв.
Ръчно изработена гривна Venera от естествени камъни розов кварц, лунен камък и авантюрин (10 mm), излъчваща любов! Eнергийно бижу за спокойствие, щастие, късмет и  вечна ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на природната..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Love от естествени камъни розов кварц (10 mm) и кристално топче шамбала, носеща вибрацията на любовта. Енергийно бижу за вътрешно равновесие, прошка, романтика, нежност и много ! Потопи се в магията на полускъпоценните кам..
19.90 лв.
Двойка ръчно изработени гривни lOVE и IN LOVE от естествени камъни розов кварц, лунен камък и котешко око, носещи вибрацията на любовта! Енергийни бижута за спокойствие, щастие, късмет и  вечна ! Потопете се в магията на естествените камъни ..
35.90 лв. 39.80 лв.
Ръчно изработена гривна IN LOVE от естествени камъни розов кварц, лунен камък и котешко око (10 mm), носеща вибрацията на любовта! Енергийно бижу за спокойствие, щастие, късмет и  вечна ! Потопете се в магията на естествените камъни и се нас..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни: тюркоаз, ахат, лунен камък (10) и кристали. Eнергийно бижу за здраве, щастие, хармония и баланс, благополучие и любов! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила ..
19.90 лв.
Сет от ръчно изработени гривни Blue Sky и Sea Waves от естествени камъни: тюркоаз, ахат, лунен камък (10) и кристали. Eнергийни бижута за здраве, щастие, хармония и баланс, благополучие и любов! Потопете се в магията на естествените камъни и се н..
35.90 лв. 39.80 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни: тюркоаз, ахат, лунен камък (10) и кристали. Твоето енергийно бижу за здраве, щастие, хармония и баланс, благополучие и любов! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната и..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни амазонит и метални елементи. Енергийно бижу за защита, смелост, радост, любов и семейно щастие! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила и красота. Идеалният ..
21.90 лв.
Двойка ръчно изработени гривни Snake Skin от естествени камъни змеевик, далматинов яспис, амазонит, вулканичен камък и кристали. Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила и красота! Идеалният подарък за в..
35.90 лв. 39.80 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни хаулит (10 mm) и кристали от серията Sun Kiss. Енергийно бижу за пречистване, добра концентрация, оптимизъм и спокойствие. Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им с..
17.90 лв. 19.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни змеевик, далматинов яспис, амазонит, вулканичен камък и кристали. Енергийно бижу за защита, пречистване, благополучие и успех! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната и..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Orange от естествени камъни ахат (10 мм), седеф и кристали в златист цвят. Енергийно бижу за здраве, защита, спокойствие и благополучие! Потопете се в магията на полускъпоценните камъни и се насладете на природната им сила..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни змеевик, далматинов яспис и кристали. Енергийно бижу за защита, пречистване, благополучие и успех! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила и красота. Идеални..
19.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×