Блог

Летни гривни от естествени камъни от Flori-bijou
Усещане за лято… Усещане за свобода.  Магично, приказно, вълшебно. Дълго мечтано. Пътешествие, щастие, полет. Преливащо от романтика, приключения и … много любов. Лятната палитра от ръчно изработени гривни от естествени камъни на Flori-bijou носи духът на лятото в цялото му великолепие. С най-вълнуващите летни цветове, ухаещи на море, топъл морски бриз, галещо слънце, горещ пясък, синьо небе, бели облачета, глас на прелитащи гларуси, топли романтични вечери под звездно небе. Всяко лято си има своя история.  Вижте нашата история тук: https://flori-bijou.com/ Лят..
Ръчно плетени бижута "Феерия и вълшебство"
Добре дошли в дантелената приказка на Flori-bijou! Имаме удоволствието да ви представим уникалната серия ръчно плетени бижута „Феерия и вълшебство" от https://flori-bijou.com/ - обеци, колиета, чокъри и всякакви красоти.  При изработката им използваме много въображение, търпение, любов и специална техника за плетене „Фриволите”, която е уникална, старинна и малко позната в България, но е най-новият хит в ръкоделието, защото е изключително нежна и красива. Думата на френски означава светлина, дупка, празно пространство. Наречена е така, тъй като самата дантела е с мн..
Детски бижута и Аксесоари за коса
Децата са като цветята! Цветни, нежни, уникални! Такива са и нашите ръчно изработени бижута и аксесоари за тях с много любов! Бижута, които ще усмихнат всяка малка госпожичка! Нека да е цветно, нека да е весело! С цялата палитра от дъгата! Бижута за малки принцески: гривнички и комплекти от цветни дървени, пластмасови и стъклени мъниста, красиви и пищни диадеми, цветни шноли за коса (от категория Аксесоари), детски гривнички с червен конец против уроки.  Бижута за по-големи принцески: гривни от избрани естествени камъни, носещи енергията и красотата на природата, които помагат на по..
Гривни с червен конец за здраве и защита
Гривните с червен конец се превърнаха в универсални бижута, носени от деца, жени и мъже. Символиката на червения цвят се свързва със здравето, живота, енергията и силата, която всеки притежава.  Според източната наука Кабала червеният конец е мощен енергиен символ, който се носи за здраве, късмет и постигане на желаните цели. Гривна с червен конец защитава от негативната енергия, пази от зли очи (уроки). Последователите на Кабала вярват, че конецът трябва да се носи винаги на лявата ръка, защото злото атакува отляво. Червен конец се слага на деца и любими хора, но се препоръчва най-веч..
Свети Валентин - празникът на Любовта
Наближава Свети Валентин! Празникът на любовта! Казват, че любовта е чувството, което движи света. Любовта във всичките й форми…. Любов към себе си, любов към другия, любов към всичко, до което се докосваме. Ами... хубава е! Приказно вълшебство! Когато пеперуди пърхат в стомаха ти, когато Слънцето и звездите греят по-ярко, когато цветята са по-ароматни, а облаците придобиват най-невероятни форми. Когато птичките пеят за теб. Когато цялата Вселена вибрира с твоята честота. Когато се усмихваш. Любовта е живот! „Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особе..
2018 - Година на Жълтото земно куче
Източният календар сочи, че през 2018 година ще господства мъдрото и уравновесено Жълто земно куче. След 16 февруари идва период на плавни промени, които ще водят към по-добро. През нощта на 16 февруари 2018 година Петлето, символът на 2017 година ще размаха криле, ще изкукурига за последно и ще отстъпи трона на Кучето. През 2018-а идва Земното Куче, чийто цвят е жълт, а стихията – земя. Кучето е единадесетият знак в дванадесетгодишиния китайския зодиакален цикъл. В Китай образът на Кучето се свързва с честност, дружелюбност, отговорност и справедливост. 2018 година ще премине под ..
Коледен подарък за любимата...
Остават броени дни до Коледа! Най-топлите и уютни празници, изпълнени с много любов и изненади. Треската по пазаруването и изборът на най-подходящия коледен подарък започна! Какъв подарък да изберем  е въпросът, който ни мъчи всяка година по това време. Какво да изберем за любимата жена, майка, дъщеря, сестра, приятелка, колежка, което да ги усмихне и развълнува. Подаръкът, с който ще се почувстват специални и щастливи. Досещаме се за поне пет неща, които са добър универсален подарък, но ще се спрем на най-любимият ни: бижутата! Класическият коледен подарък, който ще разтупти всяко женско..
Зодиакални камъни
Съществува връзка между зодиите и камъните – всяка зодия се управлява от съответна планета, а е доказано, че всяка планета вибрира с честотата на определен вид минерал. Освен конкретните камъни за всяка зодия, всеки може да избере камък, съответстващ на друга зодия, но отговарящ за сферата от живота му, в която иска да направи корекция и да постигне баланс. Правилно избраният камък може да разреши много проблеми в личните отношения и да промени всеки аспект от живота ни, в който имаме затруднения. ОВЕН (21.03-20.04) – аметист, родонит, хематит, оникс, розов кварц, всички червен..
Ръчна изработка - направено с любов
Последните тенденции сочат, че ръчната изработка добива все по-голяма популярност. Нагласите на хората се промениха коренно през последните години и все по-често купуваме стоки, изработени с две ръце, вместо масовите продукти. Ръчната изработка носи уникалност, защото всеки творец влага част от себе си - дух, креативност, търпение и много любов. В забързания свят, в който живеем, в ежедневния стрес, водещ до обезличаване, все повече се обръщаме към онова, което носи топлина и уют, уникалност и трепет. Защото ръчно изработените нещица имат своя "душа" и "живот"... ..
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×