Гривни

Гривните от естествени камъни се превърнаха в най-необикновения и най-желан аксесоар, носещ красотата и магията на природата. Енергийни бижута, с които можем да направим корекция във всяка сфера от нашия живот и да постигнем баланс. Комбинираме ги с облеклото си, с останалите аксесоари, с настроението си. Сливаме се с тях, влюбваме се в тях, усещаме ги като наша „втора кожа”.

Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила и красота с ръчно изработените гривни от Flori-bijou!

Идеалният подарък! Всяка гривна се доставя в красива подаръчна опаковка. Безплатна доставка + подарък при покупка на стойност над 50 лв.!

"Щипка цвят в твоя свят!" heart

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Ръчно изработена гривна Autumn от естествени камъни тигрово око (10 мм) и кристали, нежен и стилен аксесоар за прекрасно настроение всеки ден! Може да се комбинира с обеци от същата серия! Твоето енергийно бижу за здраве, защита, баланс, благополучие..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни: жадеит, тигрово око, яспис (10 мм) и кристали за усмихнат ден с аромат на "latte" ! Може да се комбинира с обеци от същата серия. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, благополучие и ! Потопи..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Tiger lace от естествени камъни тигрово око (10 мм) и метални елементи в златист цвят. Стилен аксесоар с "дантелен" чар! Твоето енергийно бижу за здраве, защита, баланс, благополучие, богатство и успех! Потопи се в м..
17.90 лв. 19.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни: жадеит, тигрово око, яспис (10 мм) и кристали за усмихнат ден с аромат на "cappuccino" ! Може да се комбинира с обеци от същата серия. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, интуитивност, бла..
19.90 лв.
Двойка ръчно изработени гривни от естествени камъни жадеит, тигрово око, яспис (10 мм) и кристали. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, благополучие и ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на тяхната сила и красота! Всяка ..
35.90 лв. 39.80 лв.
Ръчно изработена гривна Milk от естествени камъни жадеит (10 мм) и метални елементи в златист цвят. Нежен аксесоар с "дантелен" чар! Твоето енергийно бижу за здраве, енергия и ! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на..
17.90 лв. 19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Dalmatians от естествени камъни далматинов яспис, ахат (10 мм), метални елементи в златист цвят и кристали. Стилно и елегантно украшение за твоето ежедневие! Може да се комбинира с обеци от същата серия. Енергийно бижу за защи..
19.90 лв.
Двойка ръчно изработени гривни от естествени камъни: жадеит, тигрово око, яспис (10 мм) и кристали. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, благополучие и ! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на тяхната сила и красота! В..
35.90 лв. 39.80 лв.
Ръчно изработена гривна  Gold Lace от естествени камъни черен ахат (10 мм) и метални елементи в златист цвят. Нежен аксесоар с "дантелен" чар! Твоето енергийно бижу за здраве, спокойствие, благополучие и защита! Потопи се в магията на ..
17.90 лв. 19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Pantera от естествени камъни аквамарин, ахат (12 мм) и кристали. Енергийно бижу за здраве, защита, спокойствие, щастие, благополучие, младост и  вечна ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на приро..
21.90 лв.
Комплект ръчно изработени гривни от серията Pantera от естествени камъни аквамарин и ахат за неустоимо излъчване! Енергийни бижута за здраве, защита, спокойствие, щастие, благополучие, младост и  вечна ! Потопи се в магията на полускъпоценни..
39.90 лв. 43.80 лв.
Ръчно изработена гривна Pantera от естествени камъни аквамарин и ахат (10-12 mm) и кристали. Енергийно бижу за здраве, защита, спокойствие, щастие, благополучие, младост и  вечна ! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади ..
21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Dalmatians от естествени камъни далматинов яспис, ахат (10 мм), метални елементи в сребрист цвят и кристали. Стилно и елегантно украшение за твоето ежедневие! Енергийно бижу за защита, силна интуиция и концентрация, смелост и ..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Forward от естествени камъни черен ахат, далматинов яспис (10мм ) и кристали. Енергийно бижу за защита, силна интуиция, концентрация, смелост и успех! Потопете се в магията на полускъпоценните камъни и се насладете на прир..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Silver Lace от естествени камъни ахат (10 мм) и метални елементи в сребрист цвят. Нежен аксесоар с "дантелен" чар! Mоже да се комбинира с обеци от същата серия. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, спокойствие и ..
17.90 лв. 19.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×