Гривни

Гривните от естествени камъни се превърнаха в най-необикновения и най-желан аксесоар, носещ красотата и магията на природата. Енергийни бижута, с които можем да направим корекция във всяка сфера от нашия живот и да постигнем баланс. Комбинираме ги с облеклото си, с останалите аксесоари, с настроението си. Сливаме се с тях, влюбваме се в тях, усещаме ги като наша „втора кожа”.

Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила и красота с ръчно изработените гривни от Flori-bijou!

Идеалният подарък! Всяка гривна се доставя в красива подаръчна опаковка. Безплатна доставка + подарък при покупка на стойност над 50 лв.!

"Щипка цвят в твоя свят!" heart

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Ръчно изработена гривна Chess от естествени камъни розов кварц  и аквамарин за нежно излъчване! Твоето енергийно бижу за спокойствие, щастие, младост и  вечна ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на тяхната сила и красо..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Moonlight от естествен лунен камък, с която ще заблестите със своя светлина! Може да се комбинира с обеци от същата серия! Твоето енергийно бижу за баланс, хармония, женска мъдрост и интуитивност и сбъднати желания! Потопи се ..
21.90 лв.
Ръчно изработена гривна  Neptune от естествени камъни ахат за мечтатели! Твоето енергийно бижу за здраве, спокойствие, благополучие и защита! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната сила и красота! Всяка гри..
17.90 лв. 19.90 лв.
Ръчно изработена гривна  Black & White от естествени камъни ахат (10-12 mm) и кристално топче шамбала. Класика в бяло и черно! Енергийно бижу за здраве, спокойствие, благополучие и защита! Потопете се в магията на естествените камъни и с..
19.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Power от естествени вулканични камъни. Подходяща както за жени, така и за мъже! Твоето енергийно бижу за спокойствие, баланс и сила! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на тяхната сила и красота! Ид..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна  Violet от естествени камъни ахат, аквамарин и кристали. Може да се комбинира с обеци от същата серия.Твоето енергийно бижу за здраве, защита, спокойствие, щастие, благополучие, младост и  вечна ! Потопи се в магията..
19.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Be U от естествени камъни розов кварц  и аквамарин. Може да се комбинира с обеци от същата серия! Твоето енергийно бижу за спокойствие, щастие, младост и  вечна ! Потопи се в магията на естествените камъни и се н..
19.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Love от естествени камъни розов кварц и кристали. Може да се комбинира с обеци от същата серия. Твоето енергийно бижу за вътрешно равновесие, прошка, романтика, нежност и много ! Потопи се в магията на полускъпоценните кам..
19.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Dream от естествени камъни аквамарин, лунен камък и кристали. Може да се комбинира с обеци от същата серия. Eнергийно бижу за спокойствие, интуитивност, щастие, младост и вечна ! Потопи се в магията на естествените камъни и се..
20.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Summer от естествени камъни тюркоаз (10 мм) и кристали, която ще допринесе за вашата уникалност и стил. Твоето енергийно бижу за здраве, успех, щастие и !  Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на тя..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна  Bella от естествени камъни ахат и кристали за нежно бяло допълнение към твоето ежедневие! Може да се комбинира с обеци от същата серия. Енергийно бижу за здраве, спокойствие, благополучие и защита! Потопи се в магията на..
20.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Aqua от естествени камъни тюркоаз (10 мм) и метални елементи. Твоето енергийно бижу за здраве, успех, щастие и ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на природната им сила и красота! Идеалният подаръ..
17.90 лв. 19.90 лв.
Закачлива, уникална, ръчно изработена гривна Pink Dots от естествени материали и метални елементи, която ще усмихне деня ти! "Щипка цвят в твоя свят!" ..
8.90 лв. 10.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни - тюркоаз, хаулит (12 мм) и кристали. Твоето енергийно бижу за пречистване, концентрация, хармония в семейството, щастие,  и успех! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на приро..
21.90 лв.
Закачлива, уникална, ръчно изработена гривна Blue Dots от естествени материали и метални елементи, която ще усмихне деня ти! "Щипка цвят в твоя свят!" ..
8.90 лв. 10.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×