Гривни

Гривните от естествени камъни се превърнаха в най-необикновения и най-желан аксесоар, носещ красотата и магията на природата. Енергийни бижута, с които можем да направим корекция във всяка сфера от нашия живот и да постигнем баланс. Комбинираме ги с облеклото си, с останалите аксесоари, с настроението си. Сливаме се с тях, влюбваме се в тях, усещаме ги като наша „втора кожа”.

Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила и красота с ръчно изработените гривни от Flori-bijou!

Идеалният подарък! Всяка гривна се доставя в красива подаръчна опаковка. Безплатна доставка + подарък при покупка на стойност над 50 лв.!

"Щипка цвят в твоя свят!" heart

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Ръчно изработена гривна от естествени камъни котешко око (10 мм) и кристали, в която ще се влюбиш! Твоето енергийно бижу за защита, добри взаимоотношения, лесна адаптация и ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на тяхната сила и к..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Black Dot от естествени камъни хаулит, вулканичен камък (12 мм) и кристали. Класика, създадена за теб! Твоето енергийно бижу за спокойствие, баланс и сила! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на тяхната сил..
20.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработена гривна  Terra от естествени камъни ахат и кристали за стилно и елегантно излъчване! Твоето енергийно бижу за здраве, спокойствие, благополучие и защита! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната и..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни: тигрово око, ахат (10 мм),  кристали и метални елементи в златист цвят. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, баланс, благополучие, богатство и успех! Потопи се в магията на естествените камъни и ..
19.90 лв.
Двойка ръчно изработени гривни от естествени камъни: тигрово око, ахат, жадеит (10 мм), кристали и метални елементи в златист цвят. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, баланс, благополучие, енергия, любов, богатство и успех! Потопи се в магията ..
35.90 лв. 39.80 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни тигрово око, жадеит (10 мм), кристали и метални елементи в златист цвят. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, баланс, благополучие, богатство, успех, енергия и ! Потопи се в магията на естествените кам..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна  Bella от естествени камъни ахат и нежни кристали, с която ще заблестите! Може да се комбинира с обеци от същата серия. Твоето енергийно бижу за здраве, спокойствие, благополучие и защита! Потопи се в магията на естествен..
19.90 лв.
Бутикова ръчно изработена гривна Queen от велур, тюл, декоративни метални елементи. Твоят аксесоар за уникална визия и доза разкош! Налични размери: S, M, L  (единични бройки). Идеалният подарък за всеки повод! Улови мига! Вземи своето уни..
15.90 лв.
Ръчно изработена гривна Bubbles от естествени камъни ахат (10 мм) и метални елементи в златист цвят. Нежен аксесоар с цветен чар за  ден! Енергийно бижу за здраве, защита, спокойствие и благополучие! Потопи се в магията на полускъпоценните камън..
19.90 лв.
Ръчно изработена двойна гривна Pink от розови мъниста и кристални елементи, която ще допринесе за вашата уникалност и стил. Може да се комбинира с обеци Pink и колие Бонбон. Всяка гривна се доставя в красива подаръчна опаковка! Идеалният подаръ..
10.90 лв. 12.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни хематит. Eнергийно бижу за баланс, щастие и защита! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сила и красота! Всяка гривна се доставя в красива подаръчна опаковка! ..
15.90 лв. 17.90 лв.
Ръчно изработена гривна Purple от лилави мъниста и кристални елементи, която ще допринесе за вашата уникалност и стил. Всяка гривна се доставя в красива подаръчна опаковка! Идеалният подарък за всеки повод! Към него може да добавите картичка, к..
9.90 лв. 10.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни хематит и кристали. Твоето енергийно бижу за баланс, щастие и защита! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сила и красота! Всяка гривна се доставя в красива пода..
17.90 лв.
Ръчно изработена гривна Vitality от естествени камъни ахат (10 мм) и пренит (чипс). Твоето енергийно бижу за пречистване, защита, баланс и спокойствие! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на тяхната сила и красота! Всяка гривн..
15.90 лв. 17.90 лв.
Гривни Тя и Той, носещи енергията на любовта! Ръчно изработени от естествени камъни хематит, кристали и метални елементи. Двойка енергийни бижута за баланс, щастие и защита! Потопете се в магията на полускъпоценните камъни и се насладете на природнат..
28.90 лв. 31.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×