Обеци

Уникални и цветни, ръчно изработени бутикови обеци от Flori-bijou, които ще подчертаят вашата индивидуалност и стил! Моделите ни са вдъхновени от природата. При изработката им използваме различни материали и техники като основната ни идея е хармония на цветове, форми и материи.

Насладете се на колекцията ни обеци от естествени камъни, носещи природната енергия и красота; колекция от ръчно плетени дантелени обеци 'Феерия и вълшебство" - последният писък на модата, колекция бутикови обеци от сатен и фоамиран, колекция обеци от естествени материали.

"Щипка цвят в твоя свят!" heart 

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Ръчно изработени обеци "Autumn" от естествени камъни тигрово око и кристали, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Може да се комбинират с гривна от същата серия. "Щипка цвят в твоя свят!" ТИГРОВО ОКО - КАМЪКЪТ Н..
13.90 лв.
Ръчно изработени обеци Pink от розови мъниста, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Може да се комбинират с гривна Pink и колие Бонбон. Идеалният подарък! Към него може да добавите картичка, която ще надпишем собственоръчно! Всеки а..
8.90 лв. 9.90 лв.
Ръчно изработени обеци Purple от лилави мъниста, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Идеалният подарък! Към него може да добавите картичка, която ще надпишем собственоръчно! Всеки артикул се доставя в красива подаръчна опаковка! ..
8.90 лв. 9.90 лв.
Авторски, ръчно изработени, висящи обеци Mandala с естествени камъни хематит и метални елементи с цвят старо сребро. Дължина: 9 см. Може да се комбинират с гривна Roses. "Щипка цвят в твоя свят!" ХЕМАТИТ - КАМЪКЪТ ЗА ЗАЩИТА От дре..
19.90 лв.
Ръчно изработени обеци Black & White от естествени камъни ахат и кристали, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Може да се комбинират с гривна от същата серия. "Щипка цвят в твоя свят!" АХАТ - КАМЪКЪТ НА РАВНОВЕСИЕТО ..
13.90 лв.
Авторски, ръчно изработени висящи обеци Black Circle от естествени камъни ахат, кристали и метални елементи, цвят старо сребро. Дължина: 6 см. Може да се комбинират с гривна Black Crystal. Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се насл..
17.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×