Обеци

Уникални и цветни, ръчно изработени бутикови обеци от Flori-bijou, които ще подчертаят вашата индивидуалност и стил! Моделите ни са вдъхновени от природата. При изработката им използваме различни материали и техники като основната ни идея е хармония на цветове, форми и материи.

Насладете се на колекцията ни обеци от естествени камъни, носещи природната енергия и красота; колекция от ръчно плетени дантелени обеци 'Феерия и вълшебство" - последният писък на модата, колекция бутикови обеци от сатен и фоамиран, колекция обеци от естествени материали.

"Щипка цвят в твоя свят!" heart 

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Ръчно плетени дантелени обеци Sky в цвят екрю, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Външен диаметър: 8 см. Може да бъдат изработени в желан от вас цвят. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
25.90 лв.
Ръчно изработени обеци Moonlight от естествен лунен камък и метални елементи, с които ще заблестите със своя светлина! Енергийно бижу за баланс, хармония, женска мъдрост, интуитивност и сбъднати желания! Потопи се в магията на полускъпоценните ка..
13.90 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Sky в небесно син цвят, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Външен диаметър: 8 см. Може да бъдат изработени в желан от вас цвят. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
23.90 лв. 25.90 лв.
Ръчно изработени обеци Peace от естествени камъни хаулит и метални елементи, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ХАУЛИТ – КАМЪКЪТ НА СПОКОЙСТВИЕТО Хаулитът е камък на спокойствието и с..
13.90 лв.
Ръчно изработени обеци Angels In The Sky от естествени камъни котешко око, кристали и метални елементи! Енергийно бижу за защита, добри взаимоотношения, лесна адаптация и !  Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на прир..
14.90 лв.
Ръчно изработени обеци Dalmatian от естествени камъни далматинов яспис, ахат и кристали, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" АХАТ - камъкът на равновесието. Черният ахат е предпазващ камък, носи..
13.90 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Leaves в червено, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
19.90 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Leaves в черно, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
19.90 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Leaves в дънково син цвят, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
19.90 лв.
Ръчно плетени обеци Queen в черен цвят, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Дължина и ширина в най-широката част: 9 см. Може да бъдат изработени в желан от вас цвят. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
25.90 лв.
Ръчно плетени обеци Queen в дънково син цвят, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Дължина и ширина в най-широката част: 9 см. Може да бъдат изработени в желан от вас цвят. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
25.90 лв.
Уникални ръчно изработени обеци от плат и дантела, които ще допринесат за вашата неповторима визия и лятно настроение. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
13.90 лв.
Ръчно плетени обеци Queen в снежно бял цвят, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Дължина и ширина в най-широката част: 9 см. Може да бъдат изработени в желан от вас цвят. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
25.90 лв.
Уникални, ръчно изработени, бутикови обеци макове от сатен - серия Flori, които ще допринесат за вашата неповторима визия и стил. Всеки продукт се доставя в красива подаръчна опаковка. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
25.90 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Leaves в кафяво, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
15.90 лв. 17.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×