Обеци

Уникални и цветни, ръчно изработени бутикови обеци от Flori-bijou, които ще подчертаят вашата индивидуалност и стил! Моделите ни са вдъхновени от природата. При изработката им използваме различни материали и техники като основната ни идея е хармония на цветове, форми и материи.

Насладете се на колекцията ни обеци от естествени камъни, носещи природната енергия и красота; колекция от ръчно плетени дантелени обеци 'Феерия и вълшебство" - последният писък на модата, колекция бутикови обеци от сатен и фоамиран, колекция обеци от естествени материали.

"Щипка цвят в твоя свят!" heart 

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Ръчно плетени дантелени обеци Leaves в бяло, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
30.90 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Leaves в жълто, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
30.90 лв. 20.90 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Leaves в розово, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
30.90 лв. 20.90 лв.
Уникални ръчно изработени обеци Boho от дървени и метални елементи, които ще допринесат за вашата неповторима визия и лятно настроение. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
10.90 лв.
Уникални ръчно изработени обеци Green от естествени материали, които ще допринесат за вашата неповторима визия и лятно настроение. "Щипка цвят в твоя свят!"   ..
10.90 лв.
Уникални ръчно изработени обеци Red от естествени материали, които ще допринесат за вашата неповторима визия и лятно настроение. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
10.90 лв.
  Ръчно плетени дантелени обеци Sky в черен цвят, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Външен диаметър: 8,5 см. Може да бъдат изработени в желан от вас цвят. "Щипка цвят в твоя свят!"   ..
32.90 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Sky в дънково син цвят, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Външен диаметър: 8,5 см. Всеки продукт се доставя в красива подаръчна опаковка! Идеалният подарък за всеки повод! "Щипка цвят в твоя ..
32.90 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Sky в бял цвят, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Външен диаметър: 8,5 см. Може да бъдат изработени в желан от вас цвят. "Щипка цвят в твоя свят!"   ..
32.90 лв.
Ръчно плетени обеци Queen в червен цвят, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Дължина и ширина в най-широката част: 9 см. Може да бъдат изработени в желан от вас цвят. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
35.90 лв.
Ръчно изработени обеци Latte от естествени камъни: жадеит, яспис и кристали, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ЖАДЕИТ - камъкът на небето. Събужда и опазва любовта. Смята се за камък на сърцет..
13.90 лв.
Ръчно изработени обеци  Bella от естествени камъни ахат, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" АХАТ - КАМЪКЪТ НА РАВНОВЕСИЕТО Ахатът e камък на мира и спокойствието, който способства за б..
11.90 лв.
Ръчно изработени обеци Love от естествени камъни розов кварц и кристали, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" РОЗОВ КВАРЦ – КАМЪКЪТ НА ЛЮБОВТА Той носи вибрацията на любовта – излъ..
13.90 лв.
Ръчно изработени обеци Purple crystal от естествени камъни аквамарин и кристали, която ще допринесе за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" АКВАМАРИН - КАМЪКЪТ НА СЕМЕЙСТВОТО Aĸвaмapинът ce cмятa зa ĸaмъĸa нa мopc..
13.90 лв.
Ръчно изработени обеци Violet от естествени камъни ахат, аквамарин и кристали, която ще допринесе за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" АХАТ - камъкът на равновесието. Ахатът e камък на мира и спокойствието, който с..
13.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×