Аксесоари

Красотата на природните багри ще откриете в уникалните ръчно изработените аксесоари от Flori-bijou!

Хармония на цветове, форми и материи!

Нашите модели аксесоари за коса са в крак с модните тенденции: големи, цветни и пищни. Диадемите и шнолите за коса са нашата цветна изненада за вас, които неволно ще ви накарат да се усмихнете и ще внесат частица свежест, настроение и екзотика в иначе сивия делник.

Цветя в косите ще пробудят свободния ви дух, радост и хармония с природата.

С ръчно изработените от нас брошки и шноли за коса може да декорирате шалове, шапки, чанти, дрехи и най-различни предмети от бита. Оставяме всичко на вашето въображението за цветно настроение!

"Щипка цвят в твоя свят!" heart

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Красива, ръчно изработена детска диадема за коса със сатенени цветя, която ще зарадва всяка малка госпожичка. Може да се комбинира с детска гривна Butterfly. Диадемите са универсален размер (3+ години). "Щипка цвят в твоя свят!"..
25.90 лв.
Ръчно изработена детска диадема за коса "Фея", която ще зарадва всяка малка госпожичка. Диадемите са универсален размер (3+ години). "Щипка цвят в твоя свят!" ..
15.90 лв.
Уникална детска диадема за коса с големи и пищни, ръчно изработени цветя в розово, която ще зарадва всяка малка госпожичка. Диадемите са универсален размер (3+ години).  Идеално се комбинира с детска гривна "Пролет" . "Щипк..
25.90 лв.
Ръчно изработена брошка Тюркоаз, която ще допринесе за вашата уникалност и стил. Може да бъде добавена към всеки тоалет, аксесоар или предмет. Закопчаването е на метална основа с безопасна игла и щипка. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
6.90 лв. 9.90 лв.
Ръчно изработена брошка Скарлет, която ще допринесе за вашата уникалност и стил. Може да бъде добавена към всеки тоалет, аксесоар или предмет. Закопчаването е на метална основа с безопасна игла и щипка. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
6.90 лв. 9.90 лв.
Ръчно изработена брошка "Цвят лилав", която ще допринесе за вашата уникалност и стил. Може да бъде добавена към всеки тоалет, аксесоар или предмет. Закопчаването е на метална основа с безопасна игла и щипка. "Щипка цвят в твоя свят!..
9.90 лв. 10.90 лв.
Уникална, ръчно изработена, бутикова брошка мак от сатен - серия Flori, която ще допринесе за вашата неповторима визия и стил. Може да бъде добавена към всеки тоалет, аксесоар или предмет. Закопчаването е на метална основа с безопасна игла. Всеки про..
25.90 лв.
Разкошна, цветна, ръчно изработена шнола за коса Spring. Пролет в косите! Добавете щипка цвят в свободно пуснатите ви коси или прикачете близо до нисък небрежно завъртян кок. Цветя в косите носи усещане за радост, женственост, свобода, оригинално..
25.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×