2018 - Година на Жълтото земно куче

2018 - Година на Жълтото земно куче

Източният календар сочи, че през 2018 година ще господства мъдрото и уравновесено Жълто земно куче.

След 16 февруари идва период на плавни промени, които ще водят към по-добро. През нощта на 16 февруари 2018 година Петлето, символът на 2017 година ще размаха криле, ще изкукурига за последно и ще отстъпи трона на Кучето. През 2018-а идва Земното Куче, чийто цвят е жълт, а стихията – земя. Кучето е единадесетият знак в дванадесетгодишиния китайския зодиакален цикъл. В Китай образът на Кучето се свързва с честност, дружелюбност, отговорност и справедливост.

2018 година ще премине под знака на Жълтото земно куче, което символизира богатството и парите. При това жълтият цвят се асоциира с енергията на слънцето, той ни зарежда с позитивност, бодрост и добро настроение – да се спори с Жълтото Куче е безполезно, то ще подреди за всички приказен и радостен живот.

Невисокосната 2018 ще ни донесе хармония, стабилност, умиротворение и спокойствие. Тя се асоциира с енергията „ян“ и елемента „метал“. Нравът на Кучето не е прост. Той е съчетание на ред крайни характеристики. Кучето е честно, благородно, дружелюбно и упорства в поставените цели. Но в същото време то е лениво и реакциите му са непредсказуеми.

Ако говорим за годината на кучето, трябва да знаем, че трябва да правим това, от което кучето има нужда. То се нуждае от много внимание, тогава ще ни даде много любов. Така че, основното, за което говорим, е много хубавата енергия на любовта и щастието, която да дадем едни на други по най-добрия начин, по който бихме могли да се грижим за едно куче. Тогава ще имаме една много добра година.

Определящата дума за знака на кучето е действие. Това, което е започнато през 2017 година като проекти и начинания – годината на петела, ще донесе щастие и удовлетворение през 2018 за всички, които могат да оценят труда и потта, която е хвърлена за реализирането им.

2018-а е година на обединеняване на силите. Източният хороскоп разглежда 2018 като благоприятна за съединяване на личните съдби – създаване на стабилни отношения и здрави, ползвотворни семейни връзки.

2018 година ще толерира честни, всеотдайни и порядъчни хора, които са готови да работят много. Това е логично и обяснимо, защото е заложено в основната характеристика на най-големия приятел на човека – Кучето!

През 2018 г. успехът в любовта, както и в работата, ще зависи изцяло от качеството да комуникираме с хората. И ще ни научи да бъдем по-малко егоисти и по-щедри към другите. Инвестиция, която ще ни се отплати един ден. Кучето е познато със своята лоялност и щедрост. Парите и успехът ще отидат при този, който избере да бъде честен в своите дела.

Водещите цветове са земните. В облеклото и аксесоарите се препоръчва да преобладават жълто, зелено, кафяво, лилаво и червено – цветове, свързани със земята и спокойствието на природата.

Кучето символизира: честност, отзивчивост, самоотверженост, отговорност, целеустременост, праволинейност, надеждност, упорство, но и безпокойство, циничност, неувереност в себе си, самокритичност.

Жълтото земно куче няма да хапе – само ще върти опашка и ще подава лапа по команда, но само пред добрите хора. За да ни донесе 2018 година щастие, любов и всякакви блага, трябва да запомним няколко правила: да не джавкаме за дребни неща, да не хапем, да вярваме на хората и да не ръмжим, а да решаваме въпросите дипломатично и търпеливо.

Прекарвайте повече време сред природата, защото кучето обича разходките, отделяйте повече време за градинарство, бъдете креативни! Ако у дома нямате нищо жълто, зелено, кафяво, лилаво или червено, прибавете тези цветове от нашата колекция бижута, които ще привлекат позитивната енергия в годината на Кучето.

Успешна и благодатна 2018 година от Flori-bijou!

×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×