Свети Валентин - празникът на Любовта

Наближава Свети Валентин! Празникът на любовта! Казват, че любовта е чувството, което движи света. Любовта във всичките й форми…. Любов към себе си, любов към другия, любов към всичко, до което се докосваме. Ами... хубава е! Приказно вълшебство! Когато пеперуди пърхат в стомаха ти, когато Слънцето и звездите греят по-ярко, когато цветята са по-ароматни, а облаците придобиват най-невероятни форми. Когато птичките пеят за теб. Когато цялата Вселена вибрира с твоята честота. Когато се усмихваш. Любовта е живот! „Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.” – Джеймс Бари

14 февруари е само денят, в който си напомняме, че не трябва да спираме да обичаме и да бъдем обичани 365 дни в годината. Влюбените двойки засвидетелстват любовта си един към друг на този ден с най-различни изненади, от картички - валентинки до по-скъпи и луксозни подаръци. Не пропускайте да подарите отношение и любов! И не само днес!

Подарък, с който да зарадвате своята половинка може да изберете от нашата нова романтична колекция гривни от естествени камъни: LOVE, IN LOVE, VENERA, LUNA, MAGNETIC, сетове и комплекти.

 

Колекция LOVE - енергийни бижута за любов...

×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×