Коледен подарък за любимата...

Коледен подарък за любимата...

Остават броени дни до Коледа! Най-топлите и уютни празници, изпълнени с много любов и изненади. Треската по пазаруването и изборът на най-подходящия коледен подарък започна! Какъв подарък да изберем  е въпросът, който ни мъчи всяка година по това време. Какво да изберем за любимата жена, майка, дъщеря, сестра, приятелка, колежка, което да ги усмихне и развълнува. Подаръкът, с който ще се почувстват специални и щастливи. Досещаме се за поне пет неща, които са добър универсален подарък, но ще се спрем на най-любимият ни: бижутата! Класическият коледен подарък, който ще разтупти всяко женско сърце!

Коя жена не обича бижута?  Бижутата вече са станали неизменна част и символика от живота ни. Комбинираме ги с облеклото си, с останалите аксесоари, с настроението си. Сливаме се с тях, влюбваме се в тях, усещаме ги като наша „втора кожа”. Особено силно присъствие  в нашето ежедневие и празник заемат бижутата с естествени камъни. Всъщност, те са най- необикновения и най-желан аксесоар, защото имат своя душа и магия, носят свой собствен дух и енергия. 

А ето и нашите уникални предложения за вас, с които ще улесним и подпомогнем изборът ви на най-подходящия коледен подарък: 

Подаръци за малки принцески: гривнички и комплекти от дървени и пластмасови мъниста, красиви и пищни диадеми. 

Подаръци за по-големи принцески: гривни от избрани естествени камъни, които помагат на подрастващите момчета и момичета спокойно да преживеят преходната възраст. Намаляват нервното напрежение. 

Подаръци за млади госпожици: уникални чокъри - новият хит в младежката мода, както и бутикови ръчно плетени обеци за пленяващ вид. Гривни и висящи обеци  от естествени камъни.

Подаръци за дами: гривни от естествени камъни, обеци, комплекти, колиета, брошки.

Подаръци за двама: гривни Тя и Той, носещи енергията на любовта.

mail Изпратете подарък чрез нашия онлайн магазин! Зарадвайте любим човек!

mail Подарете ваучер за покупка на определена от вас стойност!

×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×