Условия за ползване

Условия за ползване

Flori-bijou.com е онлайн магазин. Настоящите  Условия за ползване представляват споразумение между магазин flori-bijou.com и потребителите. Посещавайки ни и разглеждайки продуктите, разположени на страниците на flori-bijou.com, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за ползване.

Потребителите се съгласяват, че flori-bijou.com има право да обработва личните им данни: имена, телефон, адрес, e-mail във връзка с генериране на поръчки и тяхното изпълнение.

Всяка успешно направена поръчка на продукт от магазин flori-bijou.com е свързана със задължение за плащане от Ваша страна по избрания от Вас начин. След успешно направена поръчка ние ще се свържем с Вас за потвърждение на посочения телефон или e-mail. Всички цени на продуктите в магазина са в лева с включен ДДС. За цените на доставките можете да се информирате от Информация/Условия за доставка, както и в процеса на калкулиране на крайна цена на поръчката.

За нас е приоритет да доставяме Вашите поръчки своевременно, но има случаи, в които това може да бъде забавено или възпрепятствано поради някоя от следните причини:
1. Ако има едновременни поръчки на даден продукт и неговото количество се изчерпи. В този случай ще се свържем с Вас, за да уговорим срок на доставка.
2. Когато плащането е по банков път или Paypal, но не е потвърдено. Доставката се извършва само след потвърдено плащане.
3. Когато посочените от Вас данни за доставка са непълни или неточни  -  имена, адрес, телефон, пощенски код и пратката не може да стигне до Вас.
 
Можете да върнете закупените от нас продукти в рамките на 14 дни от датата на закупуването като се свържете с нас на тел: 0899 60 66 22 или на e-mail: info@flori-bijou.com, или попълните формуляра за връщане на продукти, наличен на сайта, с което ще Ви бъде издаден  входящ номер. При връщане на продукти, моля да спазите следните условия: 
           - Продуктите да са в оригиналната си опаковка
           - Да няма следи от употреба, мокрене, нарушен вид или зацапване
           - Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка
Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме само стойността на продуктите (без стойността на доставката) в 14 дневен срок от получаване на надлежно попълнения от Вас формуляр за връщане на продукти или установен контакт с нас по телефон или e-mail.
 
За всякакви въпроси относно условията на ползване и произтичащите от тях казуси, моля свържете се с нас на: info@flori-bijou.com или на телефон: 0899 60 66 22
 

 

 

 
 
 

 
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×