Условия за доставка

Условия за доставка

Доставката се извършва в рамките на 3 работни дни до всеки офис на Еконт в страната чрез наложен платеж. Клиентът заплаща цената на доставката, която е около 6 лв. до посочен от вас офис на Еконт и около 8 лв. до адрес. Всяка доставка е с включена опция преглед. Това дава възможност преди да вземете и платите вашите продукти – да ги разгледате. В случай, че не сте удовлетворени, можете да върнете пратката без да я платите, като заплащате единствено цената на доставката в двете посоки. 

Важно: При поръчка на гривни не забравяйте да посочите обиколката на китката, а ако гривната е за подарък, отбележете кой размер желаете – S,M,L или XL.

РАЗМЕРИ:

S – от 13 см до 14,5 см.  М – от 15 см до 16,5 см.;

L – от 17см до 18,5 см.  ХL – oт 19см до 21,5 см.

При неправилно посочен размер на китката, преправянето е безплатно, а куриерските разходи са за сметка на клиента.

При покупка на стойност над 99 лв., както и при някои продукти има промоционално условие - безплатна доставка, вие заплащате само таксата по наложения платеж. Следете новините и промоциите на сайта.

Всеки продукт се изпраща в красива опаковка.

Ако изпращате подарък, поръчвате продукта като посочвате вашия адрес, а адреса на доставка е този, до който искате да пристигне подаръка.  Можете да поръчате допълнително картичка с конкретен текст, посочен от вас, която ще бъде ръчно надписана и приложена към подаръка, който сте избрали. Може също и да закупите ваучер за подарък от нашия магазин на избрана от вас стойност. Плащането в тeзи случаи е чрез PayPal или по банков път. Доставката на подарък и изпращането на ваучер за подарък се извършва след потвърдено плащане. За повече информация: info@flori-bijou.com

За поръчки извън територията на България, моля свържете се с нас на: info@flori-bijou.com

При всяка заявена поръчка от ваша страна ще получите потвърждение на посочения от вас e-mail или телефон.

×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×