Сувенири

Ръчно плетени кошнички и панери от хартия за рециклиране. Идеална декорация за дома или офиса, може да се използват като кашпа за цветя, за съхранение и аранжировка на сувенири и най-различни вещи от бита.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Ръчно плетена кошничка от хартия за рециклиране. Височина без дръжките: 15 см., ширина: 23 см. Има лаково покритие за здравина и водоустойчивост. Почиства се с влажна кърпа. Идеална декорация за дома или офиса, може да се използва като кашпа за ..
19.90 лв. 25.90 лв.
Ръчно плетен панер от хартия за рециклиране. Идеална декорация за дома или офиса, може да се използва като кашпа за цветя, за съхранение и аранжировка на сувенири, бижута и най-различни вещи от бита. Почиства се с влажна кърпа. "Щипка цвят в..
10.90 лв. 13.90 лв.
Ръчно плетен панер от хартия за рециклиране. Височина: 14 см., диаметър на основата: 25 см., диаметър в горната част: 23 см. Има лаково покритие за здравина и водоустойчивост. Почиства се с влажна кърпа. Идеална декорация за дома или офиса, може да с..
17.90 лв. 21.90 лв.
Дървена кутия за бижута с уникални морски мотиви. Размери: 16 см / 8 см / 10 см. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
13.90 лв. 17.90 лв.
Ръчно плетена кошничка от хартия за рециклиране. Височина без дръжките: 10 см. Има лаково покритие за здравина и водоустойчивост. Почиства се с влажна кърпа. Идеална декорация за дома или офиса, може да се използва като кашпа за цветя, за съхран..
16.90 лв. 19.90 лв.
Дървена кутия за бижута с уникални морски мотиви. Размери: 11 см / 6 см / 7 см. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
10.90 лв. 13.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×