РЪЧНО ПЛЕТЕНИ ИГРАЧКИ АМИГУРУМИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Ръчно плетено плюшено зайче "Гушкай ме"! Високо е около 38 см (без ушите). Цвят: бежов. АМИГУРУМИ играчка за малки и големи! Изработена с много любов и внимание в стил Амигуруми - японско изкуство за плетене на една кука на малки игра..
80.90 лв.
На база 1 отзива.
Ръчно плетено плюшено мече Теди! Високо е около 23 см. Цвят: кафяв. АМИГУРУМИ играчка за малки и големи! Изработена с много любов и внимание в стил Амигуруми - японско изкуство за плетене на една кука на малки играчки от мека прежда. Думата идв..
29.90 лв.
Ръчно плетено плюшено зайче "Гушкай ме"! Високо е около 36 см (без ушите). Цвят: светло лилав люляк. АМИГУРУМИ играчка за малки и големи! Изработена с много любов и внимание в стил Амигуруми - японско изкуство за плетене на една кука ..
80.90 лв.
Ръчно плетено плюшено зайче балеринка с розова рокличка и панделка! Високо е около 36 см. (без ушите). Цвят: сиво и розово. АМИГУРУМИ играчка за малки и големи! Изработена с много любов и внимание в стил Амигуруми - японско изкуство за плетене ..
75.90 лв.
Време е за пижамено парти...  с Ръчно плетеното плюшено мече "СЪНЧО"! Облечено с пижами, цвят мента. Високо е около: 39 см (без шапката, която свободно се сваля). Цвят: бежов и мента. АМИГУРУМИ играчка за малки и големи! Изработе..
85.90 лв.
Ръчно плетено плюшено зайче балеринка с лилава рокличка и панделка! Високо е около 36 см. (без ушите). Цвят: сиво и лилаво. АМИГУРУМИ играчка за малки и големи! Изработена с много любов и внимание в стил Амигуруми - японско изкуство за плетене ..
75.90 лв.
Време е за пижамено парти...  с Ръчно плетеното плюшено мече "СЪНЧО"! Облечено с пижами, цвят корал. Високо е около: 39 см (без шапката, която свободно се сваля). Цвят: бежов и корал. АМИГУРУМИ играчка за малки и големи! Изработе..
85.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×