Комплекти

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
На база 1 отзива.
Комплект от 3 броя ръчно изработени гривни Cherry, Kitty, Cherry Pie от естествени камъни черешов кварц, пренит, далматинов яспис, котешко око (10 мм ) и кристали за нежно и елегантно излъчане! Потопете се в магията на естествените камъни и се на..
57.90 лв. 59.70 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци Forward от естествени камъни ахат, далматинов яспис и кристали. Енергийни бижута за защита, силна интуиция и концентрация, смелост и успех! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната ..
33.80 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци Autumn от естествени камъни тигрово око (10 мм) и кристали. Твоят енергиен комплект бижута за здраве, защита, баланс, благополучие, богатство и успех!  Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслад..
31.90 лв. 33.80 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци 101 Dalmatians от естествени камъни - далматинов яспис и ахат (10 мм), метални елементи и кристали. Енергийни бижута за защита, силна интуиция и концентрация, смелост и успех! Потопи се в магията на полускъпоценнит..
30.90 лв. 33.80 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци  Bella от естествени камъни ахат и кристали. Енергийни бижута за здраве, спокойствие, благополучие и защита!  Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сила и красота! ..
29.90 лв. 33.80 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци от естествени камъни аквамарин, лунен камък и кристали. Енергийни бижута за спокойствие, интуитивност, щастие, младост и вечна ! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сила и к..
31.90 лв. 35.80 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци Love от естествени камъни розов кварц. Енергийни бижута за вътрешно равновесие, прошка, романтика, нежност и много ! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сила и красота..
31.90 лв. 35.80 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци Moonlight от естествен лунен камък, с които ще заблестите със своя светлина! Енергийни бижута за баланс, хармония, женска мъдрост, интуитивност и сбъднати желания!  Потопи се в магията на полускъпоценните камън..
33.90 лв. 35.80 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци от естествени камъни котешко око (10 мм) и кристали! Енергийни бижута за защита, добри взаимоотношения, лесна адаптация и ! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сила и красот..
35.80 лв.
Уникални, ръчно изработени бутикови обеци и брошка мак от сатен - серия Flori, които ще допринесат за вашата неповторима визия и стил. Обаяние и чар, с дъх на диви цветя... Всеки комплект се доставя в красива подаръчна опаковка! Идеалният по..
59.90 лв. 61.80 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци  Black & White от естествени камъни ахат и кристали. Енергийни бижута за здраве, спокойствие, благополучие и защита!  Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сила ..
35.80 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци Energy от естествени камъни далматинов яспис, вулканичен камък, ахат и кристали, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Твоят енергиен комплект бижута за защита, концентрация, спокойствие, баланс и сила! ..
33.90 лв. 35.80 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци от естествени камъни: жадеит, тигрово око, яспис (10 мм) и кристали за усмихнат ден с аромат на "cappuccino"! Енергийни бижута за здраве, защита, интуитивност, благополучие и ! Потопи се в магията на полу..
29.90 лв. 33.80 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци Boho от естествени камъни хаулит, тюркоаз, яспис (12 мм) и кристали. Енергийни бижута за здраве, щастие, просперитет, богатство, хармония в семейството и !  Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се ..
31.90 лв. 35.80 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци Balance от естествени камъни фасетиран ахат (12 мм) и кристали. Енергийни бижута за здраве, спокойствие, благополучие и защита!  Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сил..
34.90 лв. 36.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×