Бижута

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Ръчно изработена гривна от естествени камъни хематит (8 мм) и метални елементи. Eнергийно бижу за баланс, щастие и защита! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила и красота. Идеалният подарък за всеки ..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Purple от лилави мъниста и кристални елементи, която ще допринесе за вашата уникалност и стил. Всяка гривна се доставя в красива подаръчна опаковка! Идеалният подарък за всеки повод! Бърза доставка! Безплатна доставк..
9.90 лв. 10.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни хематит и кристали. Твоето енергийно бижу за баланс, щастие и защита! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сила и красота! Всяка гривна се доставя в красива пода..
17.90 лв.
Ръчно изработена гривна Vitality от естествени камъни ахат (10 мм) и пренит (чипс). Твоето енергийно бижу за пречистване, защита, баланс и спокойствие! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на тяхната сила и красота! Всяка гривн..
15.90 лв. 17.90 лв.
Гривни Тя и Той, носещи енергията на любовта! Ръчно изработени от естествени камъни хематит, кристали и метални елементи. Двойка енергийни бижута за баланс, щастие и защита! Потопете се в магията на полускъпоценните камъни и се насладете на природнат..
32.90 лв. 35.90 лв.
Ръчно изработена гривна Luna от естествени камъни авантюрин, лунен камък (10 mm) и кристали за неустоимо излъчване! Eнергийно бижу за спокойствие, щастие, късмет и  вечна Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природн..
19.90 лв.
На база 1 отзива.
Двойка ръчно изработени гривни LUNA и VENERA от естествени камъни розов кварц, лунен камък и авантюрин (10 mm), излъчващи любов! Твоето енергийно бижу за спокойствие, щастие, късмет и  вечна ! Потопи се в магията на естествените камъни и се ..
39.80 лв.
Ръчно изработена гривна Venera от естествени камъни розов кварц, лунен камък и авантюрин (10 mm), излъчваща любов! Eнергийно бижу за спокойствие, щастие, късмет и  вечна ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на природната..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Love от естествени камъни розов кварц (10 mm) и кристално топче шамбала, носеща вибрацията на любовта. Енергийно бижу за вътрешно равновесие, прошка, романтика, нежност и много ! Потопи се в магията на полускъпоценните кам..
19.90 лв.
Двойка ръчно изработени гривни lOVE и IN LOVE от естествени камъни розов кварц, лунен камък и котешко око, носещи вибрацията на любовта! Енергийни бижута за спокойствие, щастие, късмет и  вечна ! Потопете се в магията на естествените камъни ..
37.90 лв. 39.80 лв.
Ръчно изработена гривна IN LOVE от естествени камъни розов кварц, лунен камък и котешко око (10 mm), носеща вибрацията на любовта! Енергийно бижу за спокойствие, щастие, късмет и  вечна ! Потопете се в магията на естествените камъни и се нас..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни: тюркоаз, ахат, лунен камък (10) и кристали. Eнергийно бижу за здраве, щастие, хармония и баланс, благополучие и любов! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила ..
19.90 лв.
Сет от ръчно изработени гривни Blue Sky и Sea Waves от естествени камъни: тюркоаз, ахат, лунен камък (10) и кристали. Eнергийни бижута за здраве, щастие, хармония и баланс, благополучие и любов! Потопете се в магията на естествените камъни и се н..
39.80 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни: тюркоаз, ахат, лунен камък (10) и кристали. Твоето енергийно бижу за здраве, щастие, хармония и баланс, благополучие и любов! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната и..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни амазонит и метални елементи. Енергийно бижу за защита, смелост, радост, любов и семейно щастие! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила и красота. Идеалният ..
21.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×