Бижута

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Закачлива, уникална, ръчно изработена гривна Pink Dots от естествени материали и метални елементи, която ще усмихне деня ти! "Щипка цвят в твоя свят!" ..
8.90 лв. 10.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни - тюркоаз, хаулит (12 мм) и кристали. Твоето енергийно бижу за пречистване, концентрация, хармония в семейството, щастие,  и успех! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на приро..
21.90 лв.
Закачлива, уникална, ръчно изработена гривна Blue Dots от естествени материали и метални елементи, която ще усмихне деня ти! "Щипка цвят в твоя свят!" ..
8.90 лв. 10.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни котешко око (10 мм) и кристали, в която ще се влюбиш! Твоето енергийно бижу за защита, добри взаимоотношения, лесна адаптация и ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на тяхната сила и к..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Black Dot от естествени камъни хаулит, вулканичен камък (12 мм) и кристали. Класика, създадена за теб! Твоето енергийно бижу за спокойствие, баланс и сила! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на тяхната сил..
20.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Морска Звездичка от естествени камъни котешко око и метални елементи, която ще зарадва всяка малка госпожица! Радост и цвят във всеки детски свят! Подари ! Всяка гривна се доставя в красива подаръчна опаковка! Идеалния..
14.90 лв.
Ръчно изработена гривна Пчеличка от естествени камъни котешко око и метални елементи, която ще зарадва всяка малка госпожица! Радост и цвят във всеки детски свят! Подари ! Всяка гривна се доставя в красива подаръчна опаковка! Идеалният подаръ..
14.90 лв.
Ръчно изработена гривна  Terra от естествени камъни ахат и кристали за стилно и елегантно излъчване! Твоето енергийно бижу за здраве, спокойствие, благополучие и защита! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната и..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни: тигрово око, ахат (10 мм),  кристали и метални елементи в златист цвят. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, баланс, благополучие, богатство и успех! Потопи се в магията на естествените камъни и ..
19.90 лв.
Двойка ръчно изработени гривни от естествени камъни: тигрово око, ахат, жадеит (10 мм), кристали и метални елементи в златист цвят. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, баланс, благополучие, енергия, любов, богатство и успех! Потопи се в магията ..
35.90 лв. 39.80 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни тигрово око, жадеит (10 мм), кристали и метални елементи в златист цвят. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, баланс, благополучие, богатство, успех, енергия и ! Потопи се в магията на естествените кам..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна  Bella от естествени камъни ахат и нежни кристали, с която ще заблестите! Може да се комбинира с обеци от същата серия. Твоето енергийно бижу за здраве, спокойствие, благополучие и защита! Потопи се в магията на естествен..
19.90 лв.
Бутикова ръчно изработена гривна Queen от велур, тюл, декоративни метални елементи. Твоят аксесоар за уникална визия и доза разкош! Налични размери: S, M, L  (единични бройки). Идеалният подарък за всеки повод! Улови мига! Вземи своето уни..
15.90 лв.
Ръчно изработена гривна Bubbles от естествени камъни ахат (10 мм) и метални елементи в златист цвят. Нежен аксесоар с цветен чар за  ден! Енергийно бижу за здраве, защита, спокойствие и благополучие! Потопи се в магията на полускъпоценните камън..
19.90 лв.
Ръчно изработена двойна гривна Pink от розови мъниста и кристални елементи, която ще допринесе за вашата уникалност и стил. Може да се комбинира с обеци Pink и колие Бонбон. Всяка гривна се доставя в красива подаръчна опаковка! Идеалният подаръ..
10.90 лв. 12.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×