Бижута

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Ръчно изработени обеци Pink от розови мъниста, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Може да се комбинират с гривна Pink и колие Бонбон. Идеалният подарък! Към него може да добавите картичка, която ще надпишем собственоръчно! Всеки а..
8.90 лв. 9.90 лв.
Ръчно изработени обеци "Caramel" от естествени камъни авантюрин и кристали. Енергийно бижу за пречистване, концентрация, щастие, любов, благополучие и успех! Може да се комбинират с гривни от същата серия. "Щипка цвят в твоя св..
13.90 лв.
Авторски, ръчно изработени, висящи обеци Mandala с естествени камъни хематит и метални елементи с цвят старо сребро. Дължина: 9 см. Може да се комбинират с гривна Roses. "Щипка цвят в твоя свят!" ХЕМАТИТ - КАМЪКЪТ ЗА ЗАЩИТА От дре..
35.90 лв.
Ръчно изработени обеци Black & White от естествени камъни ахат и кристали, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Може да се комбинират с гривна от същата серия. "Щипка цвят в твоя свят!" АХАТ - КАМЪКЪТ НА РАВНОВЕСИЕТО ..
13.90 лв.
Авторски, ръчно изработени висящи обеци Black Circle от естествени камъни ахат, кристали и метални елементи, цвят старо сребро. Дължина: 6 см. Може да се комбинират с гривна Black Crystal. Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се насл..
29.90 лв.
Ръчно изработена гривна Tiger lace от естествени камъни тигрово око (10 мм) и метални елементи в златист цвят. Стилен аксесоар с "дантелен" чар! Твоето енергийно бижу за здраве, защита, баланс, благополучие, богатство и успех! Потопи се в м..
17.90 лв. 19.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни: жадеит, тигрово око, яспис (10 мм) и кристали за усмихнат ден с аромат на "cappuccino" ! Може да се комбинира с обеци от същата серия. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, интуитивност, бла..
19.90 лв.
Двойка ръчно изработени гривни от естествени камъни жадеит, тигрово око, яспис (10 мм) и кристали. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, благополучие и ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на тяхната сила и красота! Всяка ..
37.90 лв. 39.80 лв.
Ръчно изработена гривна Milk от естествени камъни жадеит (10 мм) и метални елементи в златист цвят. Нежен аксесоар с "дантелен" чар! Твоето енергийно бижу за здраве, енергия и ! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на..
17.90 лв. 19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Dalmatians от естествени камъни далматинов яспис, ахат (10 мм), метални елементи в златист цвят и кристали. Стилно и елегантно украшение за твоето ежедневие! Може да се комбинира с обеци от същата серия. Енергийно бижу за защи..
19.90 лв.
Двойка ръчно изработени гривни от естествени камъни: жадеит, тигрово око, яспис (10 мм) и кристали. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, благополучие и ! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на тяхната сила и красота! В..
37.90 лв. 39.80 лв.
Ръчно изработена гривна  Gold Lace от естествени камъни черен ахат (10 мм) и метални елементи в златист цвят. Нежен аксесоар с "дантелен" чар! Твоето енергийно бижу за здраве, спокойствие, благополучие и защита! Потопи се в магията на ..
17.90 лв. 19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Pantera от естествени камъни аквамарин, ахат (12 мм) и кристали. Енергийно бижу за здраве, защита, спокойствие, щастие, благополучие, младост и  вечна ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на приро..
21.90 лв.
Комплект ръчно изработени гривни от серията Pantera от естествени камъни аквамарин и ахат за неустоимо излъчване! Енергийни бижута за здраве, защита, спокойствие, щастие, благополучие, младост и  вечна ! Потопи се в магията на полускъпоценни..
43.80 лв.
Ръчно изработена гривна Pantera от естествени камъни аквамарин и ахат (10-12 mm) и кристали. Енергийно бижу за здраве, защита, спокойствие, щастие, благополучие, младост и  вечна ! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади ..
21.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×