Бижута

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Ръчно изработени обеци Pink от розови мъниста, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Може да се комбинират с гривна Pink и колие Бонбон. Идеалният подарък! Към него може да добавите картичка, която ще надпишем собственоръчно! Всеки а..
8.90 лв. 9.90 лв.
Ръчно изработени обеци Purple от лилави мъниста, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Идеалният подарък! Към него може да добавите картичка, която ще надпишем собственоръчно! Всеки артикул се доставя в красива подаръчна опаковка! ..
8.90 лв. 9.90 лв.
Авторски, ръчно изработени, висящи обеци Mandala с естествени камъни хематит и метални елементи с цвят старо сребро. Дължина: 9 см. Може да се комбинират с гривна Roses. "Щипка цвят в твоя свят!" ХЕМАТИТ - КАМЪКЪТ ЗА ЗАЩИТА От дре..
19.90 лв.
Ръчно изработени обеци Black & White от естествени камъни ахат и кристали, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Може да се комбинират с гривна от същата серия. "Щипка цвят в твоя свят!" АХАТ - КАМЪКЪТ НА РАВНОВЕСИЕТО ..
13.90 лв.
Авторски, ръчно изработени висящи обеци Black Circle от естествени камъни ахат, кристали и метални елементи, цвят старо сребро. Дължина: 6 см. Може да се комбинират с гривна Black Crystal. Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се насл..
17.90 лв.
Ръчно изработена гривна Tiger lace от естествени камъни тигрово око (10 мм) и метални елементи в златист цвят. Стилен аксесоар с "дантелен" чар! Твоето енергийно бижу за здраве, защита, баланс, благополучие, богатство и успех! Потопи се в м..
17.90 лв. 19.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни: жадеит, тигрово око, яспис (10 мм) и кристали за усмихнат ден с аромат на "cappuccino" ! Може да се комбинира с обеци от същата серия. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, интуитивност, бла..
19.90 лв.
Двойка ръчно изработени гривни от естествени камъни жадеит, тигрово око, яспис (10 мм) и кристали. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, благополучие и ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на тяхната сила и красота! Всяка ..
35.90 лв. 39.80 лв.
Ръчно изработена гривна Milk от естествени камъни жадеит (10 мм) и метални елементи в златист цвят. Нежен аксесоар с "дантелен" чар! Твоето енергийно бижу за здраве, енергия и ! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на..
17.90 лв. 19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Dalmatians от естествени камъни далматинов яспис, ахат (10 мм), метални елементи в златист цвят и кристали. Стилно и елегантно украшение за твоето ежедневие! Може да се комбинира с обеци от същата серия. Енергийно бижу за защи..
19.90 лв.
Двойка ръчно изработени гривни от естествени камъни: жадеит, тигрово око, яспис (10 мм) и кристали. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, благополучие и ! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на тяхната сила и красота! В..
35.90 лв. 39.80 лв.
Ръчно изработена гривна  Gold Lace от естествени камъни черен ахат (10 мм) и метални елементи в златист цвят. Нежен аксесоар с "дантелен" чар! Твоето енергийно бижу за здраве, спокойствие, благополучие и защита! Потопи се в магията на ..
17.90 лв. 19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Pantera от естествени камъни аквамарин, ахат (12 мм) и кристали. Енергийно бижу за здраве, защита, спокойствие, щастие, благополучие, младост и  вечна ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на приро..
21.90 лв.
Комплект ръчно изработени гривни от серията Pantera от естествени камъни аквамарин и ахат за неустоимо излъчване! Енергийни бижута за здраве, защита, спокойствие, щастие, благополучие, младост и  вечна ! Потопи се в магията на полускъпоценни..
39.90 лв. 43.80 лв.
Ръчно изработена гривна Pantera от естествени камъни аквамарин и ахат (10-12 mm) и кристали. Енергийно бижу за здраве, защита, спокойствие, щастие, благополучие, младост и  вечна ! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади ..
21.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×