Бижута

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Ръчно изработени обеци Moonlight от естествен лунен камък и метални елементи, с които ще заблестите със своя светлина! Енергийно бижу за баланс, хармония, женска мъдрост, интуитивност и сбъднати желания! Потопи се в магията на полускъпоценните ка..
13.90 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Sky в небесно син цвят, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Външен диаметър: 8 см. Може да бъдат изработени в желан от вас цвят. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
23.90 лв. 25.90 лв.
Ръчно изработени обеци Peace от естествени камъни хаулит и метални елементи, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ХАУЛИТ – КАМЪКЪТ НА СПОКОЙСТВИЕТО Хаулитът е камък на спокойствието и с..
13.90 лв.
Уникални, ръчно изработени бутикови обеци и брошка мак от сатен - серия Flori, които ще допринесат за вашата неповторима визия и стил. Обаяние и чар, с дъх на диви цветя... Всеки комплект се доставя в красива подаръчна опаковка! Идеалният по..
36.90 лв. 43.80 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци  Black & White от естествени камъни ахат и кристали. Енергийни бижута за здраве, спокойствие, благополучие и защита!  Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сила ..
31.90 лв. 35.80 лв.
Ръчно изработени обеци Angels In The Sky от естествени камъни котешко око, кристали и метални елементи! Енергийно бижу за защита, добри взаимоотношения, лесна адаптация и !  Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на прир..
14.90 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци Energy от естествени камъни далматинов яспис, вулканичен камък, ахат и кристали, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Твоят енергиен комплект бижута за защита, концентрация, спокойствие, баланс и сила! ..
31.90 лв. 35.80 лв.
Ръчно изработени обеци Dalmatian от естествени камъни далматинов яспис, ахат и кристали, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" АХАТ - камъкът на равновесието. Черният ахат е предпазващ камък, носи..
13.90 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци от естествени камъни: жадеит, тигрово око, яспис (10 мм) и кристали за усмихнат ден с аромат на "cappuccino"! Енергийни бижута за здраве, защита, интуитивност, благополучие и ! Потопи се в магията на полу..
29.90 лв. 33.80 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци Boho от естествени камъни хаулит, тюркоаз, яспис (12 мм) и кристали. Енергийни бижута за здраве, щастие, просперитет, богатство, хармония в семейството и !  Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се ..
31.90 лв. 35.80 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Leaves в червено, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
19.90 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци Balance от естествени камъни фасетиран ахат (12 мм) и кристали. Енергийни бижута за здраве, спокойствие, благополучие и защита!  Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сил..
34.90 лв. 36.90 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци Peace от естествени камъни бял хаулит (12 мм) и метални елементи. Енергийни бижута за спокойствие, концентрация, познание и мъдрост! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сила..
31.90 лв. 35.80 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Leaves в черно, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
19.90 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Leaves в дънково син цвят, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
19.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×