Бижута

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Ръчно изработени гривна и обеци  Bella от естествени камъни ахат и кристали. Енергийни бижута за здраве, спокойствие, благополучие и защита!  Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сила и красота! ..
29.90 лв. 33.80 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци от естествени камъни аквамарин, лунен камък и кристали. Енергийни бижута за спокойствие, интуитивност, щастие, младост и вечна ! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сила и к..
31.90 лв. 35.80 лв.
Ръчно изработени обеци Purple crystal от естествени камъни аквамарин и кристали, която ще допринесе за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" АКВАМАРИН - КАМЪКЪТ НА СЕМЕЙСТВОТО Aĸвaмapинът ce cмятa зa ĸaмъĸa нa мopc..
13.90 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци Love от естествени камъни розов кварц. Енергийни бижута за вътрешно равновесие, прошка, романтика, нежност и много ! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сила и красота..
31.90 лв. 35.80 лв.
Ръчно изработени обеци Violet от естествени камъни ахат, аквамарин и кристали, която ще допринесе за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" АХАТ - камъкът на равновесието. Ахатът e камък на мира и спокойствието, който с..
13.90 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Sky в цвят екрю, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Външен диаметър: 8 см. Може да бъдат изработени в желан от вас цвят. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
25.90 лв.
Ръчно изработена гривна Boho от естествени камъни: хаулит, тюркоаз, яспис (12 мм) и кристали. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, мир и хармония в семейството, щастие и ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на тяхната сила и ..
20.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Memory от естествени камъни хаулит (12 мм) и кристално топче шамбала. Енергийно бижу за спокойствие, концентрация, познание и мъдрост! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сила и кра..
21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Boho от естествени камъни - тюркоаз, хаулит, яспис (12 мм), и кристали. Твоето енергийно бижу за здраве, защита, мир и хармония в семейството, щастие и ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на тяхната сила ..
20.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци Moonlight от естествен лунен камък, с които ще заблестите със своя светлина! Енергийни бижута за баланс, хармония, женска мъдрост, интуитивност и сбъднати желания!  Потопи се в магията на полускъпоценните камън..
31.90 лв. 35.80 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни далматинов яспис, вулканичен камък, хаулит (12 мм), кристали и метални елементи в златист цвят. Енергийно бижу за защита, спокойствие, баланс, енергия и сила! Потопи се в магията на естествените камъни..
21.90 лв.
Ръчно изработена гривна New Age от естествени камъни тюркоаз, хаулит (12 мм) и кристали. Твоето енергийно бижу за здраве, пречистване, концентрация, хармония в семейството, щастие, любов и просперитет! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и..
20.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Energy от естествени камъни далматинов яспис, вулканичен камък (12 мм) и кристали. Енергийно бижу за защита, концентрация, спокойствие, баланс и сила! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на природната и..
21.90 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци от естествени камъни котешко око (10 мм) и кристали! Енергийни бижута за защита, добри взаимоотношения, лесна адаптация и ! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната им сила и красот..
30.90 лв. 34.80 лв.
Ръчно изработено колие Бонбон от розови мъниста и метални елементи, което ще допринесе за вашата уникалност и стил. Може да се комбинира с обеци и гривна от серията Pink. Идеалният подарък! Към него може да добавите картичка, която ще надпишем соб..
15.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×