Бижута

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Ръчно плетено колие Дантела в цвят бордо, което ще допринесе за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
24.90 лв. 29.90 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци Forward от естествени камъни ахат, далматинов яспис и кристали. Енергийни бижута за защита, силна интуиция и концентрация, смелост и успех! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслади на природната ..
29.90 лв. 33.80 лв.
  Ръчно плетени дантелени обеци Sky в черен цвят, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Външен диаметър: 8,5 см. Може да бъдат изработени в желан от вас цвят. "Щипка цвят в твоя свят!"   ..
25.90 лв.
Ръчно плетено колие Дантела, което ще допринесе за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
24.90 лв. 29.90 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Sky в дънково син цвят, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Външен диаметър: 8,5 см. Всеки продукт се доставя в красива подаръчна опаковка! Идеалният подарък за всеки повод! "Щипка цвят в твоя ..
25.90 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Sky в бял цвят, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Външен диаметър: 8,5 см. Може да бъдат изработени в желан от вас цвят. "Щипка цвят в твоя свят!"   ..
25.90 лв.
Ръчно плетени обеци Queen в червен цвят, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. Дължина и ширина в най-широката част: 9 см. Може да бъдат изработени в желан от вас цвят. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
25.90 лв.
Ръчно изработени обеци Latte от естествени камъни: жадеит, яспис и кристали, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ЖАДЕИТ - камъкът на небето. Събужда и опазва любовта. Смята се за камък на сърцет..
13.90 лв.
Ръчно плетено колие Дантела, което ще допринесе за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
24.90 лв. 29.90 лв.
Ръчно изработени обеци  Bella от естествени камъни ахат, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" АХАТ - КАМЪКЪТ НА РАВНОВЕСИЕТО Ахатът e камък на мира и спокойствието, който способства за б..
11.90 лв.
Ръчно изработени обеци Love от естествени камъни розов кварц и кристали, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" РОЗОВ КВАРЦ – КАМЪКЪТ НА ЛЮБОВТА Той носи вибрацията на любовта – излъ..
13.90 лв.
Ръчно плетено колие Flowers в цвят екрю, аранжирано с перлички, което ще допринесе за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
29.90 лв. 35.90 лв.
Ръчно плетено колие Flowers в нежно син цвят с бели перлички, което ще допринесе за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
29.90 лв. 35.90 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци Autumn от естествени камъни тигрово око (10 мм) и кристали. Твоят енергиен комплект бижута за здраве, защита, баланс, благополучие, богатство и успех!  Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслад..
29.90 лв. 33.80 лв.
Ръчно изработени гривна и обеци 101 Dalmatians от естествени камъни - далматинов яспис и ахат (10 мм), метални елементи и кристали. Енергийни бижута за защита, силна интуиция и концентрация, смелост и успех! Потопи се в магията на полускъпоценнит..
29.90 лв. 33.80 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×