Бижута

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Двойка ръчно изработени гривни от естествени камъни: лабрадорит, котешко око (10 мм ) и кристали. Енергийни бижута за късмет, хармония и любов! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила и красота. Идеални..
39.80 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни: черен ахат и ахат - драконови вени (10 мм ), метални елементи и кристали. Твоето енергийно бижу за здраве, спокойствие, благополучие и защита! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладе..
19.90 лв.
Ръчно изработена двуредова гривна от естествени камъни хематит и метални елементи. Твоето енергийно бижу за баланс, щастие и защита!  Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила и красота. Идеалният п..
19.90 лв.
Двойка ръчно изработени гривни от естествени камъни: черен ахат и ахат - драконови вени (10 мм ), метални елементи и кристали. Енергийни бижута за здраве, спокойствие, благополучие и защита! Потопете се в магията на естествените камъни и се насла..
35.90 лв. 39.80 лв.
Ръчно изработени гривни Тя и Той от естествени камъни лабрадорит (8 mm), кристално топче шамбала и метални елементи. Двойка енергийни бижута за късмет, хармония и вдъхновение! Потопете се в магията на полускъпоценните камъни и се насладете на прир..
32.90 лв. 35.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни слънчев камък (авантюрин) и кристали. Енергийно бижу за пречистване, концентрация, щастие, любов, благополучие и успех! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила ..
19.90 лв.
Комплект от 2 броя ръчно изработени гривни, серия Sunshine от естествени камъни слънчев камък (авантюрин) и кристали. Енергийни бижута за пречистване, концентрация, щастие, любов, благополучие и успех! Потопете се в магията на естествените камъни ..
37.90 лв. 39.80 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни слънчев камък (авантюрин) и кристали. Енергийно бижу за пречистване, концентрация, щастие, любов, благополучие и успех! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила ..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни авантюрин, ахат и кристали. Енергийно бижу за пречистване, концентрация, щастие, любов, благополучие и успех! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила и красота...
19.90 лв.
Комплект от два броя ръчно изработени гривни, серия Caramel от естествени камъни авантюрин, ахат и кристали. Енергийно бижу за пречистване, концентрация, щастие, любов, благополучие и успех! Потопете се в магията на естествените камъни и се наслад..
39.80 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни авантюрин и кристали. Енергийно бижу за пречистване, концентрация, щастие, любов, благополучие и успех! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила и красота. Ид..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни тигрово око, жадеит (10 mm) и кристали. Eнергийно бижу за здраве, защита, баланс, благополучие, богатство, успех, енергия и ! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им..
19.90 лв.
Комплект от два броя ръчно изработени гривни от естествени камъни тигрово око, жадеит (10 mm) и кристали. Eнергийни бижута за здраве, защита, баланс, благополучие, богатство, успех, енергия и ! Потопете се в магията на естествените камъни и се нас..
35.90 лв. 39.00 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни жадеит, тигрово око (10 mm) и кристали. Eнергийно бижу за здраве, защита, баланс, благополучие, богатство, успех, енергия и ! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна от естествени камъни лабрадорит (8 мм) и кристално топче шамбала. Твоето енергийно бижу за късмет, хармония и вдъхновение! Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на природната им сила и красота. Идеа..
17.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×