Бижута

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Ръчно изработена гривна Balance от естествени камъни фасетиран ахат (12 мм) и метални елементи. Неустоимо изкушение за дами със стил! Може да се комбинира с обеци от същата серия. Енергийно бижу за здраве, спокойствие, благополучие и защита! ..
22.90 лв.
Ръчно изработена гривна Нappiness от естествени камъни тюркоаз (12 мм) и кристали, която ще усмихне деня ти! Твоето енергийно бижу за здраве, защита, щастие, просперитет, богатство, и успех! Потопи се в магията на полускъпоценните камъни и се наслад..
20.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Peace от естествени камъни хаулит (12 мм) и метални елементи за дами със стил! Може да се комбинира с обеци от същата серия. Твоето енергийно бижу за спокойствие, концентрация, познание и мъдрост! Потопи се в магията на полуск..
20.90 лв. 21.90 лв.
Ръчно изработена гривна Kitty от естествени камъни котешко око (10 мм) и кристали. Твоето енергийно бижу за защита, добри взаимоотношения, лесна адаптация и ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на природната им сила и красота..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Forest Fairy от естествени камъни пренит (10 мм ) и метални елементи. Енергийно бижу за пречистване, интуитивност, увереност, душевен мир и хармония!  Потопете се в магията на естествените камъни и се насладете на прир..
22.90 лв.
Ръчно изработена гривна Harmony от естествени камъни: черешов кварц, пренит, котешко око, жадеит (10 мм ) и кристали. Твоето енергийно бижу за пречистване, защита, интуитивност, увереност, душевен мир и хармония, добри взаимоотношения, лесна адаптаци..
19.90 лв.
Ръчно изработена гривна Cherry Pie от естествени камъни черешов кварц, пренит, далматинов яспис, котешко око (10 мм ) и кристали. Енергийно бижу за пречистване, защита, добри взаимоотношения, спокойствие, интуиция, неотслабваща сила, младост и ! ..
19.90 лв.
На база 1 отзива.
Комплект от 3 броя ръчно изработени гривни Cherry, Kitty, Cherry Pie от естествени камъни черешов кварц, пренит, далматинов яспис, котешко око (10 мм ) и кристали за нежно и елегантно излъчане! Потопете се в магията на естествените камъни и се на..
57.90 лв. 59.70 лв.
Ръчно изработена гривна Cherry от естествени камъни черешов кварц (10 мм) и кристали. Твоето енергийно бижу за пречистване, защита, неотслабваща сила и младост... и ! Потопи се в магията на естествените камъни и се наслади на природната им сила и..
19.90 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Leaves в бяло, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
22.90 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Leaves в жълто, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
15.90 лв. 17.90 лв.
Ръчно плетени дантелени обеци Leaves в розово, които ще допринесат за вашата уникалност и стил. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
15.90 лв. 17.90 лв.
Уникални ръчно изработени обеци Boho от дървени и метални елементи, които ще допринесат за вашата неповторима визия и лятно настроение. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
10.90 лв.
Уникални ръчно изработени обеци Green от естествени материали, които ще допринесат за вашата неповторима визия и лятно настроение. "Щипка цвят в твоя свят!"   ..
10.90 лв.
Уникални ръчно изработени обеци Red от естествени материали, които ще допринесат за вашата неповторима визия и лятно настроение. "Щипка цвят в твоя свят!" ..
10.90 лв.
×
×
×
×

Доставки и плащане

как да поръчам?

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×